Dobrodošli na moj blog:

Dobrodošli na moj blog: "Home like yours i Božićno ruho"


Da mi je neko prije samo 6 mjeseci rekao da ću u novembru (osim božićne dekoracije) spremati i sopstveni blog o tome, rekla bih mu da je lud. No međutim, tu sam, radim i trudiću se da vam redovno pišem o svemu vezano za uređenje doma, DIY projektima i malim vodičima za dobar i kvalitetan shopping...
 
Za svoj prvi blog post odlučila sam upoznati vas sa mojim idejama i svemu čime se namjeravam baviti u budućnosti, a u onoj bližoj, tu nam dolazi u susret Božić a sa tim i neke od ideja za uređenje doma u prazničnom raspoloženju.
home like yours by suzana nikic
Photo credits: Hamza Kulenovic
Praznici su raj za sve zaljubljenike u uređenje doma i dekoraciju, mašta tada dolazi do izražaja, sve je (skoro) dozvoljeno i što je najbolje od svega, svi uživaju u tome :)
 
 
Ja lično sam ove godine bila dosta neodlučna po pitanju stila i boja kao i ukrasa kojim ću se poslužiti, pa sam tako odlučila da napravim ne jedan već 3 različita "look-a", sa kojim ću vas upoznati detaljnije u sljedećim postovima, tako da, stay tuned!
Nije baš uobičajeno raditi više tema ali obzirom da imam dekora u nekoliko boja bilo bi zaista šteta izabrati samo jedan.
A svakako da sam se na taj korak odlučila i zbog vas i možda na taj način mogu inspirisati i pomoći nekome da upotpuni svoju božićnu priču.
 
 
Gledajući sve te divne i raskošne domove na internetu, počnemo da gubimo inspiraciju jer nam se može činiti da ništa nije dovoljno dobro i to što vidimo u većini slučajeva nije ono što je u okviru naših mogućnosti.
I ja svoju inspiraciju pronalazim na internetu ali se trudim da te stvari i ideje prilagodim isključivo sebi.
Nadam se da ću kroz neka svoja iskustva i stil inspiraciju prenijeti i na vas. Nerijetko prave "komade" već posjedujemo tako da ćemo im ove sezone dati novo ruho, ono božićno.
 
Potrudiću se da vam pokažem kako uz pomoć novih nekoliko detalja vašem prostoru dati jedan potpuno novi izgled. Kako osvježiti prostor i napraviti pravi praznični ugođaj za vas i vašu porodicu.
home like yours by suzana nikic
Photo credits: Hamza Kulenovic

Posebna pažnja je posvećena prazničnoj trpezi i tu sam zaista dala maksimum od sebe da vam čitava ova priča oko HOME LIKE YOURS bloga bude pravo osvježenje i drago mjesto sa mnoštvom korisnih savjeta.
 
U nastvaku pogledajte neke od fotografija koje će vam natuknuti šta vas sve čeka na HML blogu kao i na mom Instagram profilu, tako da iskoristite priliku i prijavite se na newsletters da dobijete informaciju o izlasku novog bloga.
 
 
Radujem se ovoj novoj avanturi zajedno sa vama.
 
 
Suzana
home like yours by suzana nikic
Photo credits: Hamza Kulenovic